Меню
Количка

За Нас

Основахме дружеството СМ ГАЗ ЕООД през 2012 г. с основен предмет на дейност търговия и сервизно обслужване на автомобилни газови системи. Опитът ни в областта на автомобилните газови системи датира от 1996 г. с изграждането на един от първите специализирани сервизи за газови системи във Велико Търново, премина през организиране на производството на газови бутилки и продължава с усвояване на новите предизвикателства, свързани с преоборудване на последните модели автомобили за работа с алтернативно гориво.

От 2017 г. представляваме марката DIGITRONIC.

Сервизната ни дейност е насочена към комплексно обслужване на нашите клиенти. Извършваме монтаж, гаранционно и извънгаранционно поддържане на автомобилни газови системи. Разполагаме с професионален стенд за почистване на бензинови и газови инжектори.

В търговската си дейност се ръководим от принципите за предоставяне на широка номенклатура от предлагани стоки, пълна и подробна техническа информация и подпомагане на клиентите ни в избора на техническо решение. Съчетанието от знания, дългогодишен практически опит и познаване на потребностите на българския пазар ни прави полезен и компетентен партньор.

Убедени сме, че отношенията ни с клиенти, партньори и сътрудници може да бъдат единствено честни, прозрачни, основани на уважение и взаимно зачитане на интересите.

 

Защита на личните данни

Този сайт използва бисквитки и външни кодове за да подобри вашето търсене. Виж Бисквитки. Променихме нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Виж Общи условия.
Обявените цени са валидни само при поръчка Онлайн.