Меню
Количка

Гайка ВЗУ ф8 (М12х1)

Гайка ВЗУ ф8 (М12х1)
Гайка ВЗУ ф8 (М12х1)
Гайка ВЗУ ф8 (М12х1)
Гайка ВЗУ ф8 (М12х1)
Гайка ВЗУ ф8 (М12х1)

Гайка за ВЗУ с диаметър ф8 и резба М12х1.

Напишете отзив

Бележка: добавен HTML код няма да бъде видим!
Лош Добър

ЦЕНИТЕ, ОБЯВЕНИ НА САЙТА СА ВАЛИДНИ ЕДИНСТВЕНО ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ.

Запазваме си правото да променяме цените на предлаганите продукти и отстъпките за онлайн пазаруване по всяко време и без предварително предупреждение. Продуктите, които се поръчват от Вас се заплащат в български лева, на цена с ДДС, представляваща сбор от стойността на поръчаните продукти и цената на доставка.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТ
Страниците на всички предлагани продукти с техните изчерпателни характеристики са достъпни от меню "КАТЕГОРИИ". Изберете бутон
КУПИ, за да добавете продукта в желаното от Вас количество във виртуалната количка за пазаруване.
За консултация с нас или поръчка по телефон на конкретен продукт може да използвате бутон
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОН. При първа възможност наш представител ще се свърже с Вас по телефона.

КОЛИЧКА ЗА ПАЗАРУВАНЕ
През иконата на виртуалната количка за пазаруване, намираща се в горния десен ъгъл на екрана, може да разгледате Вашата поръчка и да направите корекции на съдържанието и. В дясното каре въведете номера на талон за отстъпка или ваучер (ако разполагате с такива). Изберете бутон
ПЛАЩАНЕ, за да оформите окончателно и да финализирате своята поръчка:

ЕКРАН ПЛАЩАНЕ
Полетата, отбелязани със звезда са задължителни.
Ако желаете да поръчате през своя профил, изберете
Вече имам акаунт и въведете вашия имейл и парола. Ако желаете да поръчате като "ГОСТ", следвайте следните стъпки:

 » Попълнете ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ - име, фамилия, телефон, имейл;

 » Изберете МЕТОД ЗА ДОСТАВКА - пратките доставяме с куриери ЕКОНТ и СПИДИ до офис или до врата (на посочен от Вас адрес).

 » Изберете МЕТОД ЗА ПЛАЩАНЕ. Възможните начини на плащане са:

- наложен платеж с пощенски паричен превод (ППП). МОЛЯ, СЪХРАНЕТЕ РАЗПИСКАТА ЗА ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД. ТЯ ЗАМЕНЯ КАСОВИЯ БОН!  Запазете също така всички намиращи се в пратката документи, изпратени от нас (стокова разписка, гаранционна карта и др.). Те ще са необходими в случай на отказ или рекламация.   

- банков превод. МОЛЯ, ПОСОЧЕТЕ НОМЕРА НА ПОРЪЧКАТА КАТО ОСНОВАНИЕ ЗА НАПРАВЕНОТО ПЛАЩАНЕ. Ще подготвим пратката веднага след получаване на банковия превод. Банковата ни сметка ще бъде показана когато изберете този метод на плащане.

- гарантирано от ЕКОНТ (EcontPay) - метод на плащане с карта. Плащанията са защитени от системите за сигурност на Visa и MasterCard. EcontPay резервира от вашата карта сума, равна на стойността на поръчката и доставката. Когато приемете пратката, сумата се тегли от банковата карта. Ако върнете или не потърсите стоката до 7 работни дни, сумата се възстановява с приспаднати разходи за доставка и връщане на стоката. Предимства:

  • Разплащането се извършва едва след като приемете пратката си;
  • Не оперирате с пари в брой;
  • Подходящ начин да направите подарък.

 » Проверете КОШНИЦА. Имате възможност да прегледате окончателната стойност на Вашата поръчка и да направите промени. Въведете номер на талон за отстъпка или ваучер (ако разполагате с такива).  

 » Поставете отметка пред Запази данните за следваща поръчка, ако желаете да регистрирате свой профил в системата. Създаването на профил не е задължително, но ще Ви предоставя по-развита функционалност при бъдещи посещения.

 » Попълнете КОМЕНТАР с Ваши пояснения към поръчката. За да заявите фактура за поръчаната стока, оставете необходимите данни: име, адрес по регистрация, Булстат/ЕИК, Ин по ЗДДС, МОЛ.

 » Окончателно финализиране на поръчката с бутон ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА може да направите след като се съгласите с нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ.

СРОК НА ДОСТАВКА
След потвърждение на поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефон. Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни. Поръчки направени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник.

За повече информация посетете нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ.

1.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 910.06.09.0510
  • Тегло: 0.09kg
Тагове: , М12х1 , Гайка ВЗУ , ф8
Този сайт използва бисквитки и външни кодове за да подобри вашето търсене. Виж Бисквитки. Променихме нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Виж Общи условия.
Обявените цени са валидни само при поръчка Онлайн.