Меню
Количка

Вакуумни

LPG

Изпарителят на пропан бутан изпарява входящата в течна фаза газ с помощта на охлаждащия агент на двигателя и намалява високото налягане до атмосферното налягане. Той също така регулира размера на потока на пропан бутан в съответствие с изискването на двигателя. Съществуват два вида изпарители - вакуумни и електрически. Електрическият е оборудван с електрически клапан,който е свързан към системата за запалване на превозното средство и функционира като компонент за безопасност, като пуска или спира подаването на газ. При вакумният липсва електрически клапан. При него пускането на газ се получава от вакуума на автомобила, съответно при липса на вакуум / изгасен мотор / се спира притока на газ.

Brand: Atiker Код на продукта: 010.03.61.0002
Корпусът на изпарителя е изработен от метал. В задната част е разположена планката за монтиране. Корпусът има два щуцера 16 мм, които се свързват към охладителната система на автомобила, щуцер за изходящата газ и вход за захранване с 6 мм тръба, винт за корекция на чувствителността, винт за празен х..
65.00 лв
Brand: Lovato Код на продукта: 010.03.06.0100
Изпарителят е подходящ за автомобили до 90KW (122к.с.)   Комплектът включва :   Корпусът на изпарителя е изработен от метал. В задната част е разположена планката за монтиране. Корпусът има два щуцера 16 мм, които се свързват към охладителната система на автомобила, щ..
130.00 лв
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки и външни кодове за да подобри вашето търсене. Виж Бисквитки. Променихме нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Виж Общи условия.
Обявените цени са валидни само при поръчка Онлайн.