Меню
Количка

Поръчка

УКАЗАНИЯ ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ПОРЪЧКА

Продуктите в каталога са групирани в категории и подкатегории, достъпни от меню „КАТЕГОРИИ“. На страницата на всеки продукт ще намерите подробна информация за цена, технически характеристики, кратки указания за пазаруване и условията на доставка. От същата страница може да добавите продукта и желаното от Вас количество във виртуалната количка за пазаруване с натискане на бутон КУПИ. Когато имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация за конкретен продукт, изберете опцията ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОН от неговата страница. Попълнете данните в появилия се екран и при първа възможност ние ще се свържем с Вас по телефон или на имейл.

КОЛИЧКА ЗА ПАЗАРУВАНЕ

През иконата на виртуалната количка за пазаруване, намираща се в горния десен ъгъл на екрана може да разгледате или промените Вашата поръчка. В дясното каре въведете номера на купона или ваучера (ако разполагате с такива).

Изберете бутон ПЛАЩАНЕ, за да преминете към следващата стъпка.

ЕКРАН ПЛАЩАНЕ

Екранът е разделен на няколко полета. След попълването им Вие може да финализирате поръчката. Данните, отбелязани със звезда са задължителни. 

Ако имате регистриран профил, изберете Вече имам акаунт, въведете вашия имейл и парола, за да продължите със своя профил. Ако желаете да извършите поръчка като „ГОСТ“, следвайте следните стъпки:

Поле ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ. Попълнете своите данни: име, фамилия, телефон и имейл.

Поле ИЗБЕРИ МЕТОД ЗА ДОСТАВКАИзберете предпочитан метод за доставка - до Ваш адрес (врата) или до офис на куриерите ЕКОНТ или СПИДИ.

Поле ИЗБЕРИ МЕТОД ЗА ПЛАЩАНЕ. Възможните начини на плащане са:

- плащане с наложен платеж чрез пощенски паричен превод.

- плащане с банков превод.

- гарантирано от ЕКОНТ - EcontPay. Това е метод за плащане с карта, който можете да използвате когато пазарувате онлайн. Плащанията са защитени от системите за сигурност на Visa и MasterCard. Можете да платите с карта, издадена в България или в чужбина. EcontPay резервира сума, равна на стойността на поръчаната стока + сумата за доставка от Вашата карта. Когато приемете пратката, сумата се тегли от банковата карта. Върнете или не потърсите стоката в срок от 7 работни дни, сумата се възстановява с приспаднати разходи за доставка и връщане на стоката. Предимствата на услугата за Вас са:

 • Сумата се тегли от сметката Ви само ако приемете пратката си;
 • Не е необходимо да разполагате с пари в брой при доставката;
 • Най-подходящата платежна услуга, ако желаете да изненадате някого с подарък;
 • Плащате предварително и не е необходимо да разполагате с пари в брой при получаване пратката.

Поле КОШНИЦА. Още веднъж имате възможност да прегледате съдържанието на поръчката и да въведете номер на купон или ваучер (ако разполагате с такива)

Ако желаете да се регистрирате, маркирайте Запази данните за следваща поръчка и регистрирайте своя профил. Създаването на профил не е задължително, но е удобно за редовни посетители и ще Ви предостави по-развита функционалност – история на поръчки и рекламации, управление на адреси и желани продукти и т.н.

Поле КОМЕНТАР. Имате възможност в свободен текст да ни изпратите своите указания и допълнителни пояснения към поръчката. За да заявите фактура за поръчаната стока, попълнете следните данни в полето:

ФАКТУРА ЗА ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА:

 • Име на фирмата

 • Адрес по регистрация

 • Булстат/ЕИК

 • Ин по ЗДДС

 • МОЛ

ФАКТУРА ЗА ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ:

 • Име, презиме, фамилия

 • Адрес

 • ЕГН

Преди да приключите поръчката с бутон ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА, моля запознайте се с нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ и ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.

Този сайт използва бисквитки и външни кодове за да подобри вашето търсене. Виж Бисквитки. Променихме нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Виж Общи условия.
Обявените цени са валидни само при поръчка Онлайн.