Меню
Количка

Омаслители за клапани

Brand: V-lube Код на продукта: 2553
Германската фирма V-LUBE ни представя уникалната си система за омасляване на клапани, която представлява устройство използващо най-простия принцип за подаване на смазващият лубрикант в двигателя посредством вакуума на цилиндрите. Не уврежда и не нарушава работата на катализаторит..
50.00 лв
Brand: Flashlube Код на продукта: 9316889011022
Добавката Flashlube (Flashlube Valve Saver Fluid) е олово-заместваща концентрирана добавкa, разработена с цел намаляване износването на клапаните и техните легла при задвижвани от автогаз (LPG), метан (CNG) и бензин автомобили.   Доказаната формула на течността съдържа също комбинация от ..
38.00 лв
Brand: V-lube Код на продукта: 4260239220013
Добавката V-LUBE концентрирана добавкa, разработена с цел намаляване износването на клапаните и техните легла при задвижвани от автогаз (LPG), метан (CNG) и бензин автомобили. Основни предимства: ► Предпазва клапаните и клапанните легла от повишено натоварване ► Повишаване на ефективността ..
36.00 лв
Brand: Flashlube Код на продукта: 25555
Електронната система за смазване на клапани FLASHLUBE използва дозиране, чрез електронен модул за управление и е подходящ за двигатели с принудително пълнене.  В комплекта са включени:  ► Електронен блок за управление ► Резервоар за съхранение на течността ► Течност за омаслява..
0.00 лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки и външни кодове за да подобри вашето търсене. Виж Бисквитки. Променихме нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Виж Общи условия.
Обявените цени са валидни само при поръчка Онлайн.