Меню
Количка

Бензинови

Електромагнитен бензинов клапан е устройство предназначено за управление подаването на бензин в карбуратора. Този клапан се използва само при автомобили с карбуратор. Бензиновият клапан се монтира между карбуратора и бензиновата помпа на автомобила. Изработен е от метал, с вход и изход за маркуч 6mm и 8mm и указана посока на свързване.Предвидена е възможност за ръчно аварийно отваряне на клапана. Бобината е за 12V и се управлява дистанционно от водача чрез комутатор на горивото газ/бензин. В нормално състояние (без напрежение) клапана е затворен и не позволява преминаване на бензин към карбуратора. При подаване на напрежение клапана се отваря.

Brand: Lovato Код на продукта: 010.05.06.0100
Оригинален бензинов клапан на италианския производител Lovato. Върху всеки клапан е изобразена стрелка с посока за монтаж. Електромагнитния клапан се монтира между механичната бензинова помпа и карбуратора на автомобила. Той е нормално затворен и когато се подаде напрежение на бобината, клапана п..
20.00 лв
Код на продукта: 010.20.09.1100
Обратен клапан бензин. Поставя се по пътя на горивото, като течността върви само в една посока, а клапана не позволява да се връща в другата посока...
3.60 лв
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки и външни кодове за да подобри вашето търсене. Виж Бисквитки. Променихме нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Виж Общи условия.
Обявените цени са валидни само при поръчка Онлайн.