Меню
Количка

Доставка

Начини на плащане и доставка

Начин на плащане

Цените на всички предлагани продукти са с включен ДДС. Плащането се извършва само в български лева, крайната сума на направената от вас поръчка може да бъде видяна в потребителската кошница. СМ ГАЗ ЕООД си запазва правото да променя цените на предлаганите продукти и отстъпките за онлайн пазаруване по всяко време и без предварително предупреждение. Артикулите, които се поръчват от Вас се заплащат на цена валидна в момента на поръчката. Крайната цена на една поръчка се оформя като сбор от цената на поръчаните продукти и цената на доставката. Разполагате с няколко варианта за заплащане на закупената стока. При финализиране на направената поръчка ще имате възможност за избор на предпочитан начин на плащане.

1. С банков превод - всяка направена поръчка през онлайн магазина може да бъде заплатена чрез банков превод. Като основание за направеното плащане задължително трябва да се напише номера на поръчката от електронния магазин. Направената поръчка се изпълнява веднага след получаване на банковия превод.

Банкова сметка:

Райфайзенбанк

IBAN : BG49 RZBB 9155 1008 7747 46

BIC : RZBBBGSF

Получател : СМ ГАЗ ЕООД

2. Плащане с наложен платеж - при избор на тази опция, трябва да заплатите дължимата сума за поръчката и доставката при получаване на стоката. Сумата се заплаща на куриера от куриерска фирма.

3. В брой – в магазина на фирмата.


Начини на доставка

За да осигурим удобство на всички клиенти на онлайн магазина предлагаме доставка на всяка направена поръчка от електронния магазин на СМ ГАЗ ЕООД с куриерски фирми „Еконт“ и „Спиди“.


1. Куриерска фирма „Спиди“ – доставката на направените поръчки е възможна единствено до офис на фирма „Спиди“.

2. Куриерска фирма „Еконт“ - доставката на направените поръчки е възможна до офис на фирма „Еконт“ или до адрес на клиента.

3. На място от магазина на СМ ГАЗ ЕООД.


Цени на доставка на поръчки от електронния ни магазин

Цената за доставка с куриер се изчислява автоматично при оформянето на вашата поръчка и може да я видите преди нейното изпращане.

1. Доставката на всички поръчки може да се изпълни от куриерска фирма Спиди или Еконт. Цената се формира по определените от тях тарифи, според разстоянието за доставка и теглото на поръчката.

Срок на доставка

Стандартния срок на доставка е 2 работни дни.

- Поръчки направени след 17:00 часа се обработват на следващия работен ден.

- Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник.

 

Начин на плащане

СМ ГАЗ ЕООД си запазва правото да променя цените на предлаганите продукти и отстъпките за онлайн пазаруване по всяко време и без предварително предупреждение.Продуктите, които се поръчват от Вас се заплащат в български лева, на цена с ДДС, валидна в момента на поръчката, оформена като сбор от цената на поръчаните продукти (достъпна по всяко време във виртуалната количка) и цената на доставката (достъпна след въвеждане адрес на доставка преди финализиране на поръчката).

Предлагаме Ви следните варианти за заплащане:

Банков превод. Като основание за направеното плащане задължително трябва да се напише номера на поръчката от електронния магазин. Направената поръчка се изпълнява веднага след получаване на банковия превод.

Банкова сметка в Райфайзенбанк:

IBAN : BG49 RZBB 9155 1008 7747 46

BIC : RZBBBGSF

Получател : СМ ГАЗ ЕООД

Наложен платеж - при избор на тази опция, трябва да заплатите дължимата сума на представителя на куриерска фирма.

3. В брой – в магазина на фирмата.
Начини на доставка

Предлагаме Ви доставка на всяка направена поръчка с куриерски фирми „Еконт“ и „Спиди“

  1. Куриерска фирма „Спиди“ – доставката на направените поръчки е възможна единствено до офис на фирма „Спиди“.

  1. Куриерска фирма „Еконт“ - доставката на направените поръчки е възможна до офис на фирма „Еконт“ или до адрес на клиента.

  1. На място от магазина на СМ ГАЗ ЕООД.

Срок на доставка

Стандартния срок на доставка е 2 работни дни.

- Поръчки направени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден.

- Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник.


 

Този сайт използва бисквитки и външни кодове за да подобри вашето търсене. Виж Бисквитки.
Обявените цени са валидни само при поръчка Онлайн.