Меню
Количка

Цени, плащане и доставка

СМ ГАЗ ЕООД си запазва правото да променя цените на предлаганите продукти и отстъпките за онлайн пазаруване по всяко време и без предварително предупреждение. Продуктите, които се поръчват от Вас се заплащат в български лева, на цена с ДДС, представляваща сбор от цената на поръчаните продукти и цената за доставка.

Начини на плащане:

Плащане при доставка - наложен платеж с пощенски паричен превод. Заплащането на дължимата сума се извършва на представителя на куриерската фирма.

Важно! Разписката, която ще получите от куриерската служба изпълнява ролята на касов бон. Запазете разписката, заедно с всички намиращи се в пратката документи, изпратени от нас (стокова разписка, гаранционна карта и др.). Tе ще са необходими в случай на отказ или рекламация.

Банков превод. Направената поръчка се изпълнява веднага след получаване на банковия превод.

Банкова сметка в Райфайзенбанк:

IBAN : BG49 RZBB 9155 1008 7747 46

BIC : RZBBBGSF

Получател : СМ ГАЗ ЕООД

Важно! За основание за плащане посочете номера на Вашата поръчка.

Начини на доставка:

Доставката на направените поръчки изпълняваме с куриерски фирми „Еконт“ или „Спиди“ до офис или до посочен от Вас адрес.

Срок на доставка:

След финализиране на поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефон. Стандартният срок на доставка е до 5 работни дни. При затруднения ще бъдете информирани. Поръчки направени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник.

За по-детайлна информация посетете нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ.

 

.

Този сайт използва бисквитки и външни кодове за да подобри вашето търсене. Виж Бисквитки. Променихме нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Виж Общи условия.
Обявените цени са валидни само при поръчка Онлайн.